RYHMÄ

"Laihduttaminen ja painonhallinta onnistuvat ryhmässä paremmin kuin yksin. Ryhmässä on se etu, että painonhallitsija tuntee kuuluvansa johonkin. Mikään ei mielestäni korvaa kasvotusten puhumista, henkilökohtaista tukemista ja samaa haluavien ihmisten seuraa."

- Auli Jääskeläinen

Auli Jääskeläinen

Painonhallinnan vertaistukiyhdistys ry pyörittää kerran viikossa keskiviikkoisin Vantaalla, Simonkylässä kokoontuvaa laihdutusryhmää. Ryhmää ohjaa yli 20 vuoden kokemuksella innostava ja osaava Auli Jääskeläinen.

Painonhallintaryhmä kokoontuu vuonna 2019 keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 Kansalaistoiminnan keskus Leinikissä osoitteessa Leinikkitie 22 D, 01350 Vantaa.

Ilmoittautuminen ja punnitus on klo 18.00 alkaen ja varsinainen ryhmätapaaminen klo 18.30 alkaen. Uusien laihduttajien opastus on ensimmäisellä kerralla punnituksen ja ryhmätapaamisen jälkeen. Varaa siis ensimmäisellä kerralla hieman enemmän aikaa.

HUOM! Ryhmä on kesätauolla 19.6.-31.7.2019. Ensimmäinen kerta kesätauon jälkeen on ke 7.8.2019.

Voit tulla mukaan minä keskiviikkona tahansa. Sinun ei siis tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Riittää, että tulet vain paikalle.

Ryhmätapaamisissa käytettävä ruokaohjelma perustuu suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Jokaisella tapaamiskerralla keskustellaan painonhallintaan liittyvästä aiheesta ja jaetaan kokemuksia. Ryhmässä painonhallinta on hauskaa ja taatusti tehkokasta!

Ohjeita noudattamalla on mahdollista laihtua turvallista tahtia puolesta kilosta kiloon viikossa. Ryhmätapaamisissa saat hyviä vinkkejä terveelliseen ruokavalioon, joka sopii koko perheelle.

Aloituspakettiin kuuluu valmis esimerkkiviikko aterioineen sekä 14 testattua ruokaohjetta. Ryhmäläiset saavat ensimmäisten 38 laihdutusviikon aikana 7-8 kevyttä ruokaohjetta viikoittain. Saat siis kerättyä todella tuhdin reseptipankin itsellesi. Tämän jälkeen ohjeita jaetaan noin 2 / viikko.

Olennainen osa ryhmässä käymistä on henkinen tuki, jota muilta ryhmäläisiltä ja ryhmänohjaajalta saat. Laihduttaminen ei ole vain ruokaohjeiden noudattamista ja liikunnan lisäämistä. Ryhmässä puhutaan paljon myös henkisistä voimavaroista, motivaatiosta jne.

Laihduttaminen ja painonhallinta ovat pitkäaikainen projekti, johon kannattaa sitoutua. Painonhallinnan vertaistukiyhdistyksen ryhmässä ei käytetä pikakuureja eikä tavoitella nopeaa painonpudotusta, vaan kokonaisvaltaista elämänmuutosta.

Painonhallintaryhmän kävijät liittyvät myös Painonhallinnan vertaistukiyhdistys ry:n jäseniksi. Yhdistykseen voivat liittyä kaikki asiasta kiinnostuneet henkilöt.

Myös yritysryhmien järjestäminen on mahdollista. Yritysryhmät kokoontuvat sovitun ajanjakson ajan yrityksen tiloissa pääkaupunkiseudulla / Uudellamaalla. Kysy lisää yritysryhmistä: ritva.mantere@kolumbus.fi.

Lue alta Painonhallinnan vertaistukiyhdistys ry:stä kertova juttu, joka on ilmestynyt Hyvinvointimessujen 2017 messulehdestä. Juttu on sivulla 14.