HINNASTO 2019

Tervetuloa kannustavaan painonhallinnan vertaistukiryhmään. Edullinen jäsen- ja viikkomaksu. Painonhallinnan vertaistukiyhdistys ry ei tavoittele voittoa, vaan maksut käytetään ryhmätapaamisten järjestämiseen. Painonhallintaryhmässä käyvät liittyvät myös Painonhallinnan vertaistukiyhdistys ry:n jäseniksi.

Jäsenmaksu 2019

Painonhallinnan vertaistukiyhdistys ry:n jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa. Uudet jäsenet maksavat jäsenmaksun ensimmäisellä kerralla. Vanhoille jäsenille lähetetään lasku sähköpostilla.

15 €

Liittymismaksu

Liittymismaksu maksetaan vain kerran, ensimmäisellä kerralla.

10 €

Ryhmätapaamiset / viikkomaksu

Ryhmätapaaminen sisältää punnituksen, henkilökohtaisen ohjauksen, painonhallintaa tukevaa materiaalia sekä Auli Jääskeläisen luennon.

12 €

Ryhmätapaamiset / sarjakortti 4 kertaa

Sarjakortti sisältää 4 ryhmätapaamista.
Voimassa 6 viikkoa.

40 €

Ryhmätapaamiset / sarjakortti 12 kertaa

Sarjakortti sisältää 12 ryhmätapaamista.

Voimassa 15 viikkoa.

110 €

Tuo uusi jäsen mukaan, viikkomaksu -50%

Kun tuot uuden jäsenen mukaan ryhmään, saat itse viikkomaksun puoleen hintaan eli 6 eurolla.

6 €

Väliin jääneen viikon materiaalit

Jos et pääse jonain viikkona ryhmään, voit ostaa väliin jääneen viikon materiaalit pienellä lisämaksulla.

5 €

Maksu käteisellä tai kortilla. Yhdistyksellä on käytössään iZettle -maksupääte lähimaksuominaisuudella.